Rendelje meg most komplett Zehnder szellőztetőrendszerének telepítését ComfoAir Q sorozatú szellőztetőgéppel, és a kivitelezési költségből 25% kedvezményt biztosítunk Önnek!

Akció visszavonás napjáig érvényes. Komplett Zehnder rendszer vásárlása és telepítésének megrendelése esetén 5év garanciát biztosítunk.
 

Hővisszanyerős szellőztetőrendszer beépítésével az alábbi előnyöket élvezheti:
  • Mindig friss levegő lesz az otthonában, ezáltal életminősége jelentősen javulhat. Sokkal jobb lesz az egészsége és a pihenésének minősége.
  • A szellőztetőrendszer az utcáról érkező szmog, pollen és porszennyezést is lecsökkenti, ráadásul az utcáról beszűrődő zajok is megszűnhetnek. Pollenallergiásoknak pollenszűrő szerelhető a gépbe vagy a szellőztető rendszerbe.
  • Mivel a szellőzés folyamatos, a bent keletkezett szagok nem tudnak elterjedni, feldúsúlni. A konyhába és mellékhelyiségbe távkapcsoló tehető, amivel igény esetén a szellőztetőrendszer magas fokozatba kapcsolható. A kívülről érkező szagok aktívszén szűrővel semlegesíthetők.
  • A folyamatos szellőzés miatt a pára nem dúsul fel, így problémát sem okozhat. A penészes fal kizárt. Téli fagyos időszakban inkább az alacsony páratartalom okozhat gondot. Erre a problémára a Zehnder-Paul polimer membrános entalpia hőcserélője nyújt higiénikus megoldást. A nyári időszak párás, fülledt levegője Comfocool utóhűtővel, vagy Comfofond talajhőcserével kezelhető.

steuerung

Számolja ki rendszere árát, és kérjen ajánlatot online!

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image