Hővisszanyerős lakásszellőztetés
 

Cégünk, a Bartók Ház Kft. állandó partnere a Zehnder csoportnak, így tevékenységi körünkbe e termékek értékesítése-, generál kivitelezés esetén a rendszer beépítése is beletartozik. Vásárláshoz kérjen árajánlatot! Listaáras termékeinkből -mennyiségtől függően- kedvezményt, valamint ingyenes kiszállítást biztosítunk.

Épületeink kivitelezésekor minden esetben ajánljuk Zehnder típusú, hővisszanyerős központi szellőrendszer beépítését. Ideális esetben a rendszer kiépítése nettó 9.900 Ft/m2 áron elvégezhető, melyre generál kivitelezés esetén mindössze 5% áfa hárul, minimális üzemeltetési költségek mellett. Felújítás esetén kérjen ajánlatot decentralizált szellőztető egységekre!

Telefon: +36 30 758 63 90

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információ, termékkatalógus - >
 

Miért fontos a lakóterek szellőztetése?

A ma épülő lakóterekben a teljes komfortérzet, valamint a magas minőségű élettér csak szellőztető berendezés beépítésével valósítható meg.

A folyamatosan szigorodó hőtechnikai követelményekre méretezett külső térelhatárolások, különösen a modern, légmentesen záró nyílászárók szinte teljesen elhatárolják a belső lakótereket a külvilágtól. Szellőztetés nélkül a beltéri levegő 2,5-3,5 óra alatt elhasználódik. Éjszaka, alvás közben nem tudunk ilyen gyakran szellőztetni, így reggelre már nem lesz friss levegőnk a hálószobákban, aminek következtében nagyban romlik az alvás minősége. A rossz minőségű levegő széndioxid tartalma az elfogadható szint fölé emelkedik (1500 ppm). Ennek hosszú távon az egészségre káros következménye is lehet.

A folyamatos szellőztetések mellett viszont drasztikusan emelkedik a filtrációs hőveszteség. Ennek következtében a fűtésszámlánk nagy hányada „az utca kifűtését teszi ki.” Ezen kívül a külső térből érkező levegő összetételét nem tudjuk befolyásolni, így az utcáról akár káros és/vagy kellemetlen szagú anyagok is bejuthatnak a lakóterünkbe.

A Zender hővisszanyerős szellőztető berendezések garantálják a belső terek megfelelő minőségű friss levegő ellátását. A programozható, folyamatosan működő rendszer szabályozza a belső terek széndioxid- és páratartalmát. A géphez tartozó szűrők pedig meggátolják a nem kívánt szennyeződések bejutását a lakótérbe.

A rendszer az épület szerkezetébe rejthető, a befújási vagy elszívási pontokon kívül semmilyen vezeték vagy elem nem látható a belső terekben. A csillagpontos csőhálózat elvezethető a szerkezetben vagy álmennyezetben, padlóban. A kompakt méretű gép pedig a gépészeti vagy háztartási helyiségben kaphat helyet. A rendszer utólagos kivitelezés mellett is „láthatatlan” marad.

Tekintse meg a Zehder Group bemutató videóit:

Kivitelezés új épületben:

https://www.youtube.com/watch?v=c3q_r4sA958

Kivitelezés felújításkor, egy vagy két helyiség szellőztetésével:

https://www.youtube.com/watch?v=HlYWADqvUsI

További információ, termékkatalógus - >

Gyártó weboldal:

http://comfosystems.hu/

 

 

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image